Vem vi är och hur vi arbetar
Företaget bakom TheTieThing heter Berndorff Trading och grundades hösten 2008 av Joakim Nilsson och Rickard Lind.

Vår ambition är att arbeta utifrån enkla administrativa lösningar och säkra betalningsalternativ där kunden inte behöver uppge några bankupplysningar överhuvudtaget. För oss är det dessutom mycket viktigt att kunden känner sig trygg när denna anförtror oss sina personuppgifter. Med anledning därav kommer all behandling av personuppgifter att ske utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslaget.

Natruligtvis innehar vi F-skattebevis, är momsregistrerade hos skatteverket och vårt organisationsnummer är 969738-8016.

Hur allt började
Vår första kontakt med TheTieThing skulle kunna att beskrivas som kärlek vid första ögonkastet.

Vi föll direkt för dess enkelhet och tilltalande förpackning. Snart insåg vi att denna fantastiska lilla produkt inte fanns att köpa i Sverige eller i våra nordiska grannländer. Att behovet fanns bland medvetna svenska och nordiska män som vill bära sin slips med stil var vi övertygade om.

Detta är bakgrunden till att vi nu ett halvår senare kan erbjuda Er denna unika produkt. En produkt som blivit mycket väl mottagen och uppskattad av våra första kunder och återförsäljare.

Naturligtvis hoppas vi att alla Ni män som vill ge ett professionellt eller elegant intryck delar vår uppskattning för TheTieThing.

"TheTieThing - En liten investering som kan göra ett stort intryck!"