Denna sida är avsedd att ge information till intresserade återförsäljare samt företag som är intresserade av att göra större beställningar till anställda, som julklapp eller kanske bara som ett litet bevis på uppskattning.

Återförsäljare
För Er som är innehavare av en butik eller butikskedja som säljer slipsar och skjortor kan det vara intressant att kunna erbjuda kunderna ett trendigare och smartare alternativ till den traditionella slipsnålen.

För framgångsrik exponering i butik kan vi erbjuda ett par olika varianter av eleganta visningsställ och naturligtvis kan TheTieThing fås i önskade kvantiteter och färger. Är Ni intresserade av att saluföra TheTieThing i Er butik eller butikskedja så skulle vi uppskatta om Ni kontaktar oss för en överenskommelse.

Företag
TheTieThing är en produkt som i stor utsträckning kommer att användas och uppskattas av personer som i sin dagliga yrkesroll vill bära sin slips med stil och ge ett professionellt intryck.

Representerar Ni ett företag där slips används dagligen och betydelsen av att uppträda professionellt och kompetent är betydande är vi övertygade om att Ni och Era anställda skulle uppskatta TheTieThing. Är Ni intresserade av att beställa TheTieThing, kontakta oss gärna för en överenskommelse om färger, kvantiteter och priser.